Diyarbakır'da nehirde kaybolan gencin cesedi bulundu

Diyarbakır'da arkadaşının düşen terliğini bulmak için 3 gün önce girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan Muhammed Uzuncan'ın cesedi bulundu.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da arkadaşının düşen terliğini bulmak için 3 gün önce girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan Muhammed Uzuncan'ın cesedi bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İbrahim Hakkı Bulut, AA muhabirine, Uzuncan'ın kaybolduğu günden bu yana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleriyle arama çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bulut, çalışmaların devam etttiği sırada Uzuncan'ın cesedinin kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta vatandaşlarca bulunduğunu söyledi.

Uzuncan'ın cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Muhammed Uzuncan (20), Diyarbakır-Silvan karayolu yakınındaki Sadi-2 Köprüsü altında piknik yaparken arkadaşının nehre düşen terliğini bulmak için girdiği suda akıntıya kapılarak, kaybolmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir