Diyarbakır'da öğretmen servisi, otomobil ve süt kamyoneti çarpıştı: 17 yaralı

Diyarbakır Sur'da öğretmenleri taşıyan servis, otomobil ve kamyonetinin çarpışması meydana gelen kazada 17 kişi yaralandı.

Kaza, merkez Sur ilçesine Bağlı Doğanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Meydan Şehit Asteğmen Mehmet Bozkuş İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini taşıyan 21 AGC 159 plakalı servis, bir otomobil ile süt yüklü kamyonet çarpıştı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 15'i öğretmen 17 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir