Diyarbakır’da okullarda Uygulamalı Hijyen Eğitimi verildi

Diyarbakır’da Covid-19 virüsünün yayılmasına karşı hijyen şartlarının geliştirilmesi bakımından öğretmenlere ve öğrencilere yönelik uygulamalı eğitim programı düzenlendi.

Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı iş birliği ile Coronavirus’ten korunmaya yönelik oluşturulan eğitim programı Diyarbakır'da 105 okulda eş zamanlı olarak uygulandı.

Okullarımızda yüz yüze eğitimin sürdürülmesi ile birlikte ortaya çıkacak tehlike ve risklerin hassasiyetle yönetilmesi, hijyen şartlarının geliştirilmesi bakımından koruyucu ve önleyici tedbirlerin alınıyor.

Merkez Bağlar ilçesi Ali Kuşçu ilkokulunda gerçekleştirilen uygulamaya Milli Eğitim İl Müdür Vekili Hanefi Özkal katıldı.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokullarda öğretmenler ile ilkokul 1.sınıf ve okul öncesi öğrencilerine yönelik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık personellerince uygulamalı hijyen eğitimi verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den Ramazan Bayramı mesajı
Meteorolojiden Diyarbakır için kuvvetli yağış uyarısı
Diyarbakır’da tatlıcılar yoğun mesai yapıyor
Diyarbakır’da çok sayıda silah ele geçirildi
Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu