Diyarbakır'da seçim öncesi asfalt çalışması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ana arterler ve şehir merkezinde toplam 152 bin ton asfalt yol yaptığını, 15 bin ton asfaltında bakım ve onarım için kullanılacağını açıkladı. Halk ise "Şayet bu kadar asfalt kullanıldıysa, niçin cadde ve sokaklar çukurda

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ana arterler ve şehir merkezinde toplam 152 bin ton asfalt yol yaptığını, 15 bin ton asfaltında bakım ve onarım için kullanılacağını açıkladı.

Cadde ve sokaklar çukurdan geçilmiyor?

Diyarbakır halkı "Bu kadar asfalt çalışması yapıldıysa, Diyarbakır'ın cadde ve sokakları neden çukur ve yıkıntılardan geçilmiyor?" diye soruyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2013 yılı asfalt çalışmasına Kayapınar bölgesiyle başladığını açıkladı.

 

Bağlar, Yenişehir ve Sur bölgeleriyle devam edecek bakım ve onarım çalışması tüm ana arterlerde de yapılacak.

 

Asfalt çalışmasının yapılacağı yerler ise şöyle sıralandı;

 

Diclekent- Üçkuyu bağlantısı, Urfa Mardin Yolu bağlantısı (Qamişlo Bulvarı),

 

Bağlar Bölgesi'nde; Nükhet Coşkun, Emek, Hatboyu caddeleriyle, Turgut Özal Bulvarı, Diclekent Bulvarı ve Aydın Aslan Bulvarı,

 

Yenişehir Bölgesi'nde ise, Şehitlik Caddesi, Sezai Karakoç Bulvarı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, İstasyon Caddesi, Fabrika Caddesi, Akkoyunlu Caddesi, Gevran Caddesi, Ekinciler Caddesi, İnaloğlu Caddesi, Aliemiri Caddesi, Mahmut Azizoğlu Caddesi, Kurt İsmail Paşa sokakları, Hintli Baba Sokakları ayrıca Eski Mardin Yolu (Mervanı Köprüsüyle Çarıklı arası), Sıtkı Göral Caddesi ve Ahmet Arif Caddesi.

 

Çalışmalar seçime endeksli

Belediye'nin asfalt çalışması başlatması seçimlerin yaklaşmasına endeksli bir girişim olarak görülüyor.

 

Halk her seçimden bir yıl önce asfalt ve parke taşı döşeme çalışması yapıldığını kaydetti. (M. Said Adiyaman - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir