Diyarbakır Bağlar'da silahlı kavga: 4 yaralı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde husumetli 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralanırken kavgaya karışan 2 kişi tutuklandı.

Olay Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 7 Temmuz Pazar günü meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre aralarında husumet bulunan 2 grup karşı karşıya gelince motosikletiyle olay yerine gelen S.Ç. üzerinde bulunan tabancayı çekti. Buna karşılık veren K.A. da silahını çekince taraflar birbirlerine karşılıklı ateş ettiler.

Çıkan çatışmada S.Ç., K.A., yoldan geçen ve isimleri öğrenilmeyen 2 kişiye kurşun isabet etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Burada süren tedavilerinden sonra taburcu edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kavgaya karışan K.A, M.A. ve S.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan işlemlerden sonra mahkemeye çıkarılan K.A ve kardeşi M.A tutuklanırken S.Ç. serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" il finalleri devam ediyor
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 105 kişi yakalandı
Diyarbakır’da 3 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
Gündüz kuşağı programları aile ve toplumda hasara yol açıyor
En büyük ödül Peygamberimizin hayatını öğrenmek