Diyarbakır'da 'Taciz iddiası' mahalleyi ayağa kaldırdı

Diyarbakır'da telefonla kız çocuklarının ve kadınların videosunu çektiği iddia edilen şahıs, mahalleliyi ayağa kaldırdı.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde cep telefonuyla kız çocukları ve kadınların videosunu çektiği iddia edilen şahıs, mahalleli tarafından darp edildi.

Olay, dün saat 17.40 sıralarında Huzurevleri Mahallesi Sıtkı Göral Caddesi 12'nci Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, elindeki cep telefonuyla kız çocuklarının ve kadınların videosunu çeken S. A'yı vatandaşlar fark etti.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, eczacı olduğu belirtilen S. A'yı darp ettiler.

Muş Malazgirt nüfusuna kayıtlı şüphelinin telefonunu alan vatandaşlar, kız çocukları ve kadınların olduğu fotoğraf ve videoları gördüklerini öne sürdüler.

"Tövbe, bir daha yapmayacağım." diyerek özür dileyen S. A, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis tarafından kalabalığın elinden alındı.

İfade işlemleri için karakola götürülen şüpheli, buradaki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. 

İLKHA












 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

C-11 otobüs saatleri Diyarbakır
Süresiz nafaka kaldırıldı: Makul ve ölçülü bir sistem kurulmalı
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç’ten Gazi Yaşargil Hastanesi ve şehir hastanesi çağrısı
Diyarbakır için kuvvetli sağanak uyarısı
Aralarında Diyarbakır'ın olduğu 9 ilde kuvvetli yağış bekleniyor