Diyarbakır’da uyuşturucu baskınları

Diyarbakır polisinin uyuşturucuya yönelik baskınlarında değişik çap ve marka silahlar ele geçirilirken olayla ilgisi olduğu belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Valiliği’nin İl Emniyet Müdürlüğü dayandırarak yaptığı basın açıklamasında, il genelinde yapılan uyuşturucu baskınlarında 5 adet değişik çapta ve markada ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait olduğu belirtilen 7 adet şarjör, 273 adet fişek ve 2 adet Kaleşnikof şarjörünün ele geçirildiğini açıkladı.

Açıklamada, olay ile ilgili olduğu tespit edilen E.K., R.K., V.G. ve N.G isimli 4 şüpheli şahsın ise yakalanarak adli mercilere sevk edildiği belirtildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir