Diyarbakır'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışması dolayısıyla etkinlik süresince bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yarın Sur ilçesinde yapılacak 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışması münasebetiyle bazı yolların saat 07.00'den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi.

Açıklamada, "9 temmuz günü ilimiz Sur ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anma Bisiklet Yarışması yapılacağından dolayı saat 07.00 itibari ile etkinlik bitimine kadar Dağkapı Meydanı, Kıbrıs Caddesi, İnönü Bulvarı, Turistik Caddesi, Yıkıkkaya Sokak, Çiçek Sokak, İç Kale Sokak (Hazreti Süleyman Cami), Direkhane Sokak, Karaman Sokak ve Gazi Caddesi araç trafiğine kapatılacak olup, belirtilen tüm güzergahlarda ayrıca araç parklanmasına da müsade edilmeyecektir. Güzergahlar üzerinde parklanma yapan araçlar çekici marifeti ile otoparka çekilecektir." denildi.

Açıklamanın devamında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için araçlarını uygun bir alana park etmesi ve alternatif güzergâh kullanmaları gerektiğine dikkat çekildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da dolandırıcılık suçundan 82 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Dr. Arafat Yaz: İslam’la tanışan halklar büyük gelişim gösterdi
Diyarbakır'da gençler "Gençlik Buluşması" etkinliğinde bir araya geldi
Diyarbakır'ın Fethi Programı yoğun katılımla gerçekleşti
HÜDA PAR Kayapınar İlçe Teşkilatı'ndan İLKHA'ya ziyaret