Diyarbakır'da yeni yerleşim yerleri yeni yollarla güzelleşiyor

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, kırsal mahallelerde yeni oluşan yerleşim yerlerini yeni yollarla tanıştırarak güzelleştiriyor.

Üç mahalledeki yeni yerleşim yerlerinin ulaşım sorunları yeni yollar kazandırılarak çözüme kavuşturuldu.

Karacadağ bölgesinde yer alan Batı Karakoç, Uzunbahçe ve Alatosun mahallelerinde vatandaşlar tarafından yeni yapılan inşa edildiği yerleşim yerleri için Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan yeni yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Birçok yerleşim yerine yeni yollar kazandırılarak vatandaşların ulaşımda rahatlaması sağlandı.

Bu yerleşim yerlerinde beton boru döşeme çalışmaları da yapılarak yağışlı dönemlerde meydana gelen doğal afetlere karşı önlem alındı.

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da 20 yılı aşkın süredir kentsel dönüşüm bekliyorlar
Diyarbakır'da acil serviste yüzlerce hasta 2 doktorun muayenesini bekliyor
Diyarbakır Bağlar Medine Bulvarı'nda ışıksız kavşakta kazalar bitmiyor
Seyrantepe Huzur Camii’ndeki su sorununa ilişkin DİSKİ'den açıklama
Vatandaşlar sokağa çıktı