Diyarbakır'daki metruk yapılar belediye tarafından yıkılıyor

​Son iki buçuk yılda Bağlar'daki 343 metruk yapıyı yıkan Bağlar Belediyesi, eylül ayı içerisinde madde bağımlıları ve satıcılarının yuvası haline gelerek bölgedeki vatandaşların huzurunu kaçıran 5 yapıyı daha ortadan kaldırdı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan "Narko Alan "operasyonlarına destek verdi.

Bağlar ilçesinde vatandaşların huzurunu kaçıran ve gençleri tuzağa düşüren madde bağımlıları ve bunların yuvalandığı metruk yapılarla mücadele devam ediyor.

Uzun yılların ihmali olan kullanılamaz haldeki yapıları yıkan Bağlar Belediyesinden sonra İl Emniyet Müdürlüğü tarafından da tacir ve bağımlılara yönelik çalışma başlatılması bölge halkınca memnuniyetle karşılandı.

Emniyet ekipleri sokaklarda çalışma yaparken, Bağlar Belediyesi ekipleri de metruk yapılara aman vermiyor.

Son olarak biri Yunus Emre Mahallesi'nde vatandaşların şikayeti sonucu olmak üzere 5 yapı daha yıkılarak temizlendi.

Göreve geldikten sonra 343 metruk yapıyı ortadan kaldırdıklarını anlatan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, metruk yapıların yıkımı için özel ekip kurduklarını belirtti.














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

BAMEC ilk olağan genel kurulunu Diyarbakır'da gerçekleştirdi
Diyarbakır'da maaşlarını eksik alan belediye işçileri iş bırakma kararı aldı
Diyarbakır merkezli 5 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 22 tutuklama
Diyarbakır’da 3 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 105 kişi yakalandı