Diyarbakır'daki rehine krizi soruşturmasında 4 kişi tutuklandı

​Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bulunan TOKİ konutlarında bir kişinin, 4 kişiyi rehin aldığı olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

​26 Mart Cuma günü sabah saatlerinde Memur-Sen TOKİ konutlarında bir kişinin evini silahla basarak yaşanan rehine olayında, evi basan şahıs ve 3 kişi tutuklandı.

Yaşanan rehine olayında evde bulunan 3 erkek ve kadını rehin alınmış, evdeki erkeklerle evi basan şahıs arasında çatışma yaşanmıştı.

3 kişinin yaralandığı rehine krizi Özel Harekât ekiplerince yapılan operasyonla sona ermişti.

Polis, yaşananlarla ilgili soruşturma başlatmış ve sonuç olarak bugün olaya karışan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kayapınar Haberleri

Özlem Ajans'tan yeni albüm çalışması: Şehid 16 çok yakında yayında
Dicle Elektrik, 2025 yılı yatırımlarını ve hedeflerini paylaştı
Yetimler Vakfı’ndan Diyarbakır’da Ramazan öncesi yüzlerce aileye yardım
Diyarbakır'da cami hoparlöründen müzik iddiasına valilik açıklık getirdi
Diyarbakırlı minik öğrencilerden Gazze'ye yardım