Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 307 bin 500 TL'lik kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde kapalı bir alanda depolanan 307 bin TL değerindeki kaçak sigara ile 40 bin TL değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 307 bin 500 TL değerinde toplam 61 bin 500 paket kaçak sigara ile 40 bin TL değerinde 400 adet kaçak cep telefonu ele geçirildiği bildirildi. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinin yaptığı açıklamada, sigara ve elektronik eşya kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Ülkemize illegal yollardan getirilen kaçak sigaraların Sur ilçesinde kapalı bir alanda depoladıkları tespit edilmiş, bahse konu depoya yapılan operasyonda piyasa değeri 307 bin 500 TL olan değişik markalarda toplam 61 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıkmanın devamında, “Ayrıca 01 Şubat 2016 günü Diyarbakır Kayapınar ilçesi Barış Mahallesinde güvenlik güçlerinin yaptığı aramada neticesinde, poşetler içerisinde piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan 400 adet kaçak cep telefonu ve bu telefonlara ait 393 adet cep telefonu bataryası ele geçirilmiş, konuyla ilgili 2 şahıs gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Bugün hakiki imanı elde eden Gazzelilerdir
Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencilerinden ABD'deki öğrencilerin "Gazze Eylemleri"ne destek
Diyarbakır Eğitim-Bir-Sen'den "üniversite sınavlarında idari personellere görev vermeme" kararına tepki
Bir sevgi, bir sevda varsa o Resulullah'tır
Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan bayanlar, duygularını anlattı