Diyarbakırlı üniversitelilere Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden eğitim desteği

​Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır’da ikamet edip bu yıl 2 veya 4 yıllık herhangi bir örgün eğitime kayıt olan üniversiteli gençlere 750 TL eğitim desteği sağlıyor.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabında "Diyarbakır’da ikamet eden ve bu yıl için 2 veya 4 yıllık herhangi bir örgün eğitime kayıt olan üniversiteli gençlerimize Diyarbakır Belediyesi olarak 750 TL eğitim desteği veriyoruz. Hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.

Üniversitelerin 2 veya 4 yıllık örgün öğretimine kaydolan öğrenciler, başvurularını http://destek.diyarbakir.bel.tr adresinden yapabilecekler.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir