DÜ İlahiyat Fakültesi öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yeni başlayan hazırlık sınıf öğrencilerinin, çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacı ile Oryantasyon eğitimi verildi. 

Kongre merkezinde gerçekleşen eğitime İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Necim Çelik, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan bir konuşma yaparak, öğrencilere öğrenim sürdürecekleri bölümleri tanıtmak ve uyum sürecini hızlandırmak için oryantasyon eğitimi düzenlediklerini belirtti.

İlahiyat Fakültesi öğrencisi olmanın verdiği misyon ve sorumluluğun bilincinde olunması gerektiğini belirten Ünalan, “İlahiyat Fakültesinde eğitim alan tüm öğrencilerin fakültenin ahlakına layık olması gereklidir.” şeklinde konuştu. (Emrah Deniz - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir