Ebu Zuhri: Ümmetin yöneticileri gerçek bir sınavla karşı karşıya

Mescid-i Aksa’da yaşanan ihlalin tehlikesine dikkat çeken Hamas liderlerinden Sami Ebu Zuhri, "Ümmetin yöneticileri gerçek bir sınavla karşı karşıya." dedi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Sami Ebu Zuhri, Mescid-i Aksa’nın boşaltılmasının ve işgal güçlerinin cemaate saldırmasının tehlikeli bir hâl aldığını söyledi.

Ebu Zuhri, yaptığı açıklamada, “Bu ihlal sebebiyle ümmetin yöneticileri ve uluslararası toplum gerçek bir sınavla karşı karşıya.” dedi.

Siyonistlerin, kalabalık gruplar halinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen Yahudi işgalcileri korumak için cemaate saldırması sonucu onlarca kişi yaralanmıştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı