Eğitim-Sen sekreteri PKK propagandasından tutuklandı

Sosyal medya hesabı üzerinden PKK propagandası yapan Kızıltepe Eğitim-Sen sekreteri tutuklandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden PKK propagandası yapan Kızıltepe Eğitim-Sen Sekreteri E.Ç’nin, tutuklandığı bildirildi.

Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü TEM ve Güvenlik Büro Amirliği ekiplerince Kızıltepe Eğitim-Sen Başkanı H.G ve E.Ç, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli paylaşımda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

E.Ç’nin ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden ‘Terör Örgütü Propagandası’ içerikli paylaşım yaptığı da belirtilirken, H.G, ifadesinin alınmasının ardından salıverildi.

E.Ç ise Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığında çıkarıldığı nöbetçi mahkemece "PKK propagandası" yapmaktan tutuklandı. (Mehmet Aslan- İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Umut Kervanı'ndan Kızıltepe’de onlarca aileye gıda yardımı
Altınların konuşulduğu görüntü kaydı bilirkişiye gönderilecek
İş yerinin camına 9 mermi isabet etti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu madde ve ham maddesi ele geçirildi
Bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı