Elazığ'da aynı yayaya 2 araç art arda çarptı

Elazığ merkezde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya art arda 2 araç çarptı.

Elazığ'ın merkez Mustafa Paşa Mahallesi'nde 21.30 sıralarında meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri tarafından yaralıya yapılan ilk müdahalenin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre; Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana gelen kazada, karşıya geçmeye çalışan bir yayaya önce 34 NE 5199 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yayayı olay yerindeki vatandaşlar refüje kaldırdı.

O esnada aynı güzergâhtan gelen 44 LE 402 plakalı ikinci araç ise yayaya çarpan 34 NE 5199 plakalı aracı geç fark edince çarpmamak için direksiyonu kırması üzerine, yol kenarında duran araca arkadan çarparak refüjde oturan yaralı yayaya çarptı.

Olay yerine gelen trafik polisi kaza alanını kontrol altına alırken, ilk yardım ekipleri ise yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdılar.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Elazığ'da traktör römorkundan düşen lastik trafiği birbirine kattı
Elazığ Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Otomobil köpeğe çarptı: 2 yaralı
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı ticari araç satan esnafı ziyaret etti