Elazığ’da cinayet zanlısı 2 kişi tutuklandı

Elazığ merkezde 21 Şubat’ta bir kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Elazığ merkezde 21 Şubat’ta bir kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin de yaralandığı silahlı olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Elazığ merkez Yeni Mahalle'deki Muammer Çorbacıoğlu Caddesinde 21 Şubat'ta iki gurup arasında çıkan ve Fatih Karakaya'nın yaşamını yitirdiği, bir kişinin ise yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları gerekçesiyle, 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 3 zanlının olayda kullandıklarını belirttikleri bir adet  9 mm ve 7.65 mm çaplı iki tabanca ile birlikte yakalandığı belirtilerek, 2'sinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından  tutuklandığı, bir kişinin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ifade edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Elazığ'da traktör römorkundan düşen lastik trafiği birbirine kattı
Elazığ Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Otomobil köpeğe çarptı: 2 yaralı
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı ticari araç satan esnafı ziyaret etti