Elazığ’da sokak hayvanları için yem bırakıldı

Aşırı soğuk ve yoğun kar yağışının etkisini gösterdiği Elazığ’da, Belediye tarafından 38 mahallede aç kalan kuşlar ve sokak hayvanlarının ulaşabilecekleri noktalara yem bırakıldı.

Elazığ Belediyesi, kış aylarında toprağı kapatan ve hayvanların yeme ulaşmasını engelleyen kar örtüsü nedeniyle aç kalma tehlikesi ile karşı kaşıya kalan hayvanların beslenmesi için kent genelinde yemleme çalışması gerçekleştirdi.

Kış şartlarında kuşların ve sokak hayvanlarının en büyük sorunu olan yem ve besin ihtiyaçlarını karşılamak için doğaya yem takviyesi yapan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava koşullarının hayvanlar üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla 38 mahallede hayvanların ulaşabilecekleri noktalara mama ve buğday bıraktı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Elazığ'da traktör römorkundan düşen lastik trafiği birbirine kattı
Elazığ Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Otomobil köpeğe çarptı: 2 yaralı
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı ticari araç satan esnafı ziyaret etti