Elazığ'da yapılacak Merkez Cami planı için istişare toplantısı yapıldı

​Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde deprem sonrası ağır hasarlı olan Merkez Caminin yeniden yapımı için yapılan son istişare toplantısında planın son şekli verildi.

24 Ocak depreminde ağır hasarlı duruma geldiği için yıkılan Merkez Cami'nin yeniden inşası için Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu başkanlığında Halk Kütüphanesinde 2'nci istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Belediye Başkanı, İlçe Müftüsü, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

Toplantıda Yeni Merkez Cami'nin projesi hakkında istişarelerde bulunularak proje üzerinde görüş birliğine varıldı.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Elazığ'da traktör römorkundan düşen lastik trafiği birbirine kattı
Elazığ Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Otomobil köpeğe çarptı: 2 yaralı
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı ticari araç satan esnafı ziyaret etti