Erdoğan'dan operasyon sinyali

Başbakan Erdoğan, Kırklareli'de partisinin düzenlediği mitingde Gülen Grubuna karşı operasyon sinayli verdi.

KIRKLARELİ- Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan, yerel seçim mitingleri kapsamında Kırklareli'de yaptığı konuşmada  Fethullah Gülen Grubuna atıfta bulunarak, yakın bir zamanda operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan yaptığı konuşmada, "izlerini sürüyoruz, inlerine ineceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan seçim mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti kastederek, “Onlar yaptıklarıyla iftiralarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar. Biz yaptığımız eserlerle ayakta duruyoruz.” Dedi.

Erdoğan daha sonra şu ifadelere yer verdi: “Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı.  Şimdi AK Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler.”

Erdoğan Gülen Grubu’na ima da bulunarak, “Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız. Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var. Türkiye’nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler. Yargı ve emniyette paralel yapı oluşturmuş. Hala yargıyı kilitlemeye, iş göremez hale getirmeye çalışıyorlar. Ortada şantaj, casusluk varken yargı buna sessiz kalıyor.” İfadelerini kaydetti. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

NATO, küresel işgal politikalarının silahlı gücüdür
Garantör ülkeler derhal devreye girmeli
Kumarın ve fuhşun her türlüsü yasaklanmalı
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Şeyh Said ve dava arkadaşlarını TBMM Genel Kurulunda yâd etti
Ciddi endişeler taşıyoruz