Erdoğan:"Medya Eliyle Linç Girişimlerine Maruz Kaldık"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siyasi mücadeleleri boyunca çok değişik saldırılara, ithamlara, iftiralara, nifak, fitne ve fesat girişimlerine maruz kaldıklarını ifade etti.

İSTANBUL - İstanbul Grubu Dostluk Derneği'nin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği iftarda konuşan Başbakan Erdoğan, "Siyasi mücadelemiz boyunca, gerek fakir, gerek bu salonda bulunan her bir kardeşimiz, çok değişik saldırılara, ithamlara, iftiralara, nifak, fitne ve fesat girişimlerine maruz kaldık" dedi.

Erdoğan, "Partilerimiz kapatıldı ya da kapatılmak istendi. Ben dâhil birçok arkadaşımız, düşüncelerimizi ifade etmekten dolayı mahkûm edildik. Medya eliyle uzun yıllar linç girişimlerine muhatap olduk. Ülkede, bulunduğumuz her yerde, her makamda ikinci sınıf, üçüncü sınıf vatandaş muamelesi gördük. Adeta bu ülkenin zencileri yerine konduk, öyle de tanımlandık" dedi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

Temel ihtiyaç maddeleri KDV’den muaf tutulmalıdır
Mescid-i Aksa ümmetin izzeti ve kırmızı çizgisidir
Ali Şükrü Bey'i şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Meclis'te Ali Şükrü Bey'i andı
Hayatımızı Kur’an’ın rehberliğinde yeniden gözden geçirelim