Eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde eşi tarafından kolları ve boğazından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde eşi tarafından kolları ve boğazından bıçaklanan H.Y isimli kadın, yapılan tüm müdahelere rağmen yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Merkez Kayapınar ilçesinde Musa Anter Caddesi’nde bulunan bir sitede ikamet eden ve daha önce hakkında koruma kararı bulunan ancak kendi isteğiyle hakkında koruma kararı kaldırılan H.Y. isimli bir kadın, eşi Ö.Y. tarafından kollarından ve boğazından bıçaklanan ağır yaralandı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan H.Y.’nin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan, duruma tepki gösteren halk tarafından olay yerinde darp edilen Ö.Y.’nin ayağı kırıldığı ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti