Esnaf elektrik kesintilerine çözüm istiyor

Batman esnafı, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle iş yapamaz hale geldiklerini belirterek elektrik kesintilerine çözüm istedi.

Batman'ın en işlek caddelerinden olan Gülistan Caddesi esnafı, sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ’a tepki göstererek, elektrik kesintilerine çözüm istediklerini belirttiler.

Hemen hemen her gün, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar belirli saatler aralığında elektriklerinin kesildiğini belirten esnaf, elektrik kesintileri yüzünden iş yapamaz hâle geldiklerini söylediler.

Kesintiler sebebiyle büyük bir mağduriyet yaşadıklarını dile getiren esnaf, sorunun bir an önce giderilmesi gerektiğini kaydettiler.

Elektriklerin kesik olduğu esnada dükkânlarının otomatik kepenklerini açamadıkları gözlenen esnafın, büyük zorluklar ve ilkel koşullar altında işyerlerini açmaya çalıştıkları görüntülere yansıdı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı
Batman Çayı leyleklerin uğrak noktası oldu
Batman'da bağımlılıkla mücadele çalışmaları değerlendirildi