Etiyopya'dan Filistin Topraklarına Yahudi Aktarılıyor

Siyonist israilin Etiyopyalı Yahudilerden onlarcasını işgal altındaki Filistin topraklarına aktardığı iddia edildi.

HABER MRK-Siyonist israilin Etiyopyalı Yahudilerden onlarcasını işgal altındaki Filistin topraklarına aktardığı iddia ediliyor.

Etiyopya'da yaşayan Falaşa Yahudilerinden 237 kişi işgal altındaki Filistin topraklarına yerleştirilmek üzere dün işgal altındaki topraklara getirtildiler. 


İddialara göre,  Etiyopya'dan 1000 Yahudi'nin daha Filistin topraklarına aktarılmaları bekleniyor.


Filistinlilerin kendi vatanlarından dışarı atılmaları ve yabancı ülkelerden getirtilen Yahudilerin bu bölgelere yerleştirilmeleri siyonist İsrail rejiminin en önemli hedefleri arasında yer alıyor.
(İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
İsrailin STK yasağı Gazze'de felaketi derinleştiriyor
O sadece bir sözcü değil ümmetin sesiydi
BM: Gazze'de durum felaket boyutunda
Onlarca silahlı milis HAMAS'a teslim oluyor