Evlat nöbetindeki bir ailenin daha çocuğu teslim oldu

Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren Nizamettin ve Aslıhan Eşrefoğlu çiftinin kandırılarak dağa kaçırılan oğlu Hüseyin Mardin'de teslim oldu.

Eşrefoğlu çifti, 5 yıldır haber alamadığı ve daha sonra dağda olduğunu öğrendiği oğlu Hüseyin Eşrefoğlu'nun Mardin'de teslim olduğu belirtildi.

6 Şubat'ta Erzurum'dan evlat nöbetine katılan Eşrefoğlu çifti, İstanbul'da çalışırken kandırılarak dağa götürüldüğünü belirttikleri oğlu Hüseyin ile görüşmek için sabırsızlanıyor.  

Dün akşamdan bu yana yetkililerce evladının kendisine teslim edilmesini bekleyen Eşrefoğlu çifti, bugün Merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi'nde bulunan, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Ek Binasında ile bir araya geleceği öğrenildi.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'ın sorunlarını Meclis gündemine taşıdı
Diyarbakır'da 1 milyon 755 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi
Halkımızla daha güçlü bağlar kuracağız
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever’den Dicle-Eğil yolu çağrısı
O2 otobüs saatleri