Ezanı güzel okuma ve etkili hutbe sunumu yarışması yapıldı

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Batman İl Müftülüğü TARAFINDAN erkek din görevlileri arasında “Ezanı güzel okuma ve etkili hutbe sunumu” yarışmaları yapıldı.

Batman Merkez Müftülük Camii’nde İl Müftü Vekili Mehmet Nedim Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı komisyon tarafından yapılan değerlendirmede Ezanı Güzel Okuma yarışmasında Batman Kozluk ilçesi Seyit Camii Müezzin Kayyımı Abdullah Okul birinciliği, Recep Yüksekdağ ise ikinciliği elde etti.

Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında ise Batman Merkez Aydınlıkevler Camii İmam Hatibi Selahattin Rüzgar birinciliği, Kozluk ilçesinden Murat Ocak ikinciliği elde etti.

Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında il birincisi olan Abdullah Okul 31 Temmuz’da Diyarbakır’da yapılacak olan bölge finalinde, Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında birinci olan Selahattin Rüzgar ise 1 Ağustos’ta Şanlıurfa’da yapılacak bölge finalinde Batman’ı temsil edecekleri bildirildi.

Batman İl Müftü Vekili Mehmet Nedim Yılmaz, il birincisi olan din görevlilerini tebrik ederek, bölge finalinde başarılar diledi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı