FETÖ’den aranan karı koca tutuklandı

FETÖ’ye üye olmak suçlamasıyla 3 yıldır firari olarak aranan karı koca tutuklanarak Siirt E tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Siirt Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, mahkemeye sevk edilen karı-kocanın tutuklandığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirilen koordineli çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari olarak aranan karı-koca Kahramanmaraş’ta saklandıkları gaybubet evinde yakalandığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "Geçmiş yıllarda Siirt ilinde FETÖ/PDY terör örgütü 'Emniyet Mahrem Yapılanması' içerisinde üst düzey faaliyet gösteren ve silahlı terör örgütü kurma, yönetme, silahlı terör örgütüne üye Olma, suçlarından yaklaşık 3 yıldır firari olarak aranan H.İ.İ ve H.İ. isimli karı-koca şahıslar, Kahramanmaraş ilinde saklandıkları 'gaybubet evinde' yakalanmış olup, ilimizde yapılan adli işlemlerin neticesinde tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Otlu peynir tezgahlardaki yerini aldı
Yetimler Vakfı, Siirt’te bayram öncesi yüzlerce çocuğu giydirdi
Muhtarlık seçimi kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Umut Kervanı Siirt'te yüzlerce aileye Ramazan yardımı ulaştırdı
3 ölü 2 yaralı