FETÖ'den ihraç edilen 8 bakanlık çalışanı için gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ihraç edilmiş 8 personeli hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ soruşturmaları kapsamında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ihraç edilmiş 8 personeli hakkında gözaltı kararı verilirken, şüphelilerden 6'sı gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında görevli olup KHK ile FETÖ kapsamında görevden ihraç edilen ve Bylock kullandıkları tespit edilen 8 kişi hakkında 13 Şubat 2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemleri devam etmektedir.” denildi.

Alınan karar doğrultusunda harekete geçen Ankara polisi 6 FETÖ şüphelisini gözaltına aldı. (İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı