FETÖ’den tutuklanan 2 gazetecinin yargılanması başladı

Şanlıurfa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan 2 gazetecinin yargılanması başladı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan gazetecilerden Muhammet Taşçılar ile Mehmet Dener hakkında açılan davanın yargılanmasına başlandı.

Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yapılan duruşmada ilk kez hakim karşısına çıkan gazeteciler hakkındaki iddialar yüzlerine okundu.  Atılı suçlamaları kabul etmeyen Taşçılar ve Dener beraat talebinde bulundu.

Davaya müdahil olan şahısları da dinleyen mahkeme, sanıkların  tutukluluk hallerinin devamına karar verirken duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Hatırlanacağı üzere, Muhammet Taşçılar ile Mehmet Dener, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında 22 Temmuz 2017 tarihinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle tutuklanmışlardı. (Osman Gülebak-İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şehit Hasan Saklanan mezarı başında anıldı
Şanlıurfa'da fırtına ve sağanak etkili oldu: Okullar 1 gün tatil edildi
1 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı
Şanlıurfa’da fırtına ve dolu etkili oldu
Şanlıurfa’da sağlıksız koşullarda depolanan 5 bin koli yumurta imha edildi