‘Fetva Usulü ve Güncel Fıkhî Problemler’ toplantısı

Bingöl Müftülüğü ’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘Fetva Usûlü ve Güncel Fıkhî Problemler’ toplantısı, Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar’ın katıldığı programa, Bingöl genelinde görev yapan ilçe müftüleri, vaizler, murakıplar, merkez cami görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Mecit Can’ ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar, salonda hazır bulunan davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.

  Dr.Kayapınar’ın yaptığı konuşmanın ardından Program,  soru - cevap şeklinde devam etti.

Bingöl genelinde görev yapan Din görevlilerin sordukları sorulara Dr. Hüseyin Kayapınar’ın verdiği aydınlatıcı bilgiler ve   cevaplar ile toplantı sona erdi.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Boykot ürünleri kampüse sokulmasın
Bingöl Üniversitesinde 3 dekan istifa etti
Bingöl’de 91 kilo esrar ele geçirildi
HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları’ndan Küresel Sumud Filosu'na destek çadırı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı’ndan “Gazze için Dua” programı