Filistin Âlimler Konseyi'nden yeni intifada çağrısı

Lübnan merkezli Filistin Âlimler Konseyi, Filistin Özerk Teşkilatı'nı tüm işgal topraklarında intifada ilan etmeye çağırdı.

Lübnan merkezli Filistin Âlimler Konseyi, Filistin Özerk Teşkilatı'ndan işgal rejimi ile tüm ekonomik ve siyasi ilişkilerine son vermeye ve tüm işgal topraklarında intifada ilan etmeye çağırdı.

Filistin Âlimler Konseyi, Kudüs'ün Filistin'in başkenti ve Müslümanların kıblesi olarak kalacağına işaretle, yeni intifadaya ve işgal rejimine karşı konulmasına vurgu yaptı.

Filistin Âlimler Konseyi ayrıca, Filistin ve Kudüs'ün tek özgürleşme yolu olarak direnişe vurgu yaparak, İslam ülkeleri âlimlerinden işgal rejimi ile ilişkilerin normalleştirilmesini ve Yüzyılın Anlaşması'na eşlik edilmesini boykot eden fetvalar vermelerini istedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!