Filistin halkından siyonist işgal rejimi ile sözde normalleşme anlaşmasına tepki

Filistin halkı Al Halife rejiminin, siyonist işgal rejimi ile ilişkileri sözde normalleştirme anlaşmasını protesto etti.

Filistin halkı dün akşam sözde normalleşme anlaşmasına tepki göstermek için Gazze'de sokaklara indi.

Filistinli göstericiler Bahreyn Kralı Hamd bin İsa Al-i Halife ve siyonist işgal rejimi sözde Başbakanı Netanyahu’nun fotoğraflarını yaktı.

Bunun yanı sıra ABD Başkanı Donald Trump'ın ve Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid'in de fotoğrafları ateşe verildi.

Trump, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) ardından Cuma akşamı Bahreyn'in de siyonist işgal rejimi ile ilişkileri normalleştirme anlaşmasına vardığını duyurmuştu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
İsrailin STK yasağı Gazze'de felaketi derinleştiriyor
O sadece bir sözcü değil ümmetin sesiydi
BM: Gazze'de durum felaket boyutunda
Onlarca silahlı milis HAMAS'a teslim oluyor