Filistin'de bir haftada 388 kişi gözaltına alındı

Filistin Esirler Kulübü, Siyonist İsrail'in 1 haftada 388 Filistinliyi gözaltına aldığını açıkladı.

KUDÜS - Filistin Esirler Kulübü, Siyonist İsrail’in Filistinlilere karşı geniş çaplı tutuklamalar yaptığını ve son bir haftada en az 388 Filistinlinin gözaltına alındığını duyurdu.

 

Filistin esirler kulübü yaptığı basın açıklamasında 388 sayısının birkaç gün içinde tutuklanan ve hala gözaltında tutulanların sayısı olduğu kaydedildi.

 

Filistin’in birçok kentinde göz altıların yaşandığına dikkat çekilen açıklamada, “Halil Bölgesi’nde 132, Nablus’ta 76, Ramallah’ta 48, Cenin’de 39, Tulkerem’de 18, Kelkiliye’de 13, Beytüllahm’da 30, Kudüs’te 18, Tubas’ta 7, Selfiyt’te 7, kişi gözaltına alındı.” İfadeleri yer aldı. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
İsrailin STK yasağı Gazze'de felaketi derinleştiriyor
O sadece bir sözcü değil ümmetin sesiydi
BM: Gazze'de durum felaket boyutunda
Onlarca silahlı milis HAMAS'a teslim oluyor