Filistin'de önümüzdeki aylarda personel maaşlarında kriz yaşanabilir

El-​Fetih Hareketi Merkez Kurulu üyesi Azzanm el-Ahmed Filistin'de önümüzdeki dönemde personel maaşlarının düzenli olarak yatırılamayabileceğini açıkladı.

Önümüzdeki aylarda personel maaşlarının düzenli olarak yatırılamayacağını dile getiren el-Fetih Hareketi Merkez Kurulu üyesi Azzam el-Ahmed, 2006 seçimlerinden sonra Filistin Yönetimi'ne verilen yardım ve bağışların kesilmesi nedeniyle 18 ay boyunca FKÖ çalışanlarının maaşlarını ödemediklerini ve maaşların 3-4 ayda bir yatırıldığı dönemlere dönülebileceğini ifade etti.

Körfez Savaşı'ndan sonra FKÖ kaynaklarının çoğunun kesildiğini hatta şehit ailelerine tahsis edilen maaşların 12 aydan fazla yatırılmadığını hatırlatan el-Ahmed, Filistin Yönetimi kurulduğunda, FKÖ çalışanlarının maaşlarının bir yıldan fazla askıya alındığını, personelin 4 ayda bir ancak maaşlarını alabildiklerini ayrıca Büyükelçiliklerin yurtdışında çalışan Filistinli iş adamları tarafından finanse edildiğine işaret ederek bu durumun tekrarlanabileceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
İsrailin STK yasağı Gazze'de felaketi derinleştiriyor
O sadece bir sözcü değil ümmetin sesiydi
BM: Gazze'de durum felaket boyutunda
Onlarca silahlı milis HAMAS'a teslim oluyor