Filistin'e destek amacıyla yarın Diyarbakır'da kitlesel basın açıklaması yapılacak

​Mescid-i Aksa ve Filistin direnişine destek amaçlı yarın yatsı namazını müteakip Şeyh Said Meydanı (Dağkapı Meydanı)’nda kitlesel basın açıklaması düzenlenecek.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, işgalci rejimin Filistin'e saldırılarını lanetlemek ve Mescid-i Aksa Murabıtlarına destek amaçlı yarın yatsı namazına müteakip kitlesel basın açıklaması yapacağını duyurdu.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Siyonist işgal çetesinin bu saldırılarını lanetlemek, Mescid-i Aksa’nın Murabıtlarına destek ve Müslümanların gündemine bir kez daha Kudüs davasını taşımak adına tüm halkımızı düzenleyeceğimiz basın açıklamasına bekleriz.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti
Diyarbakır'ın sorunlarını Meclis gündemine taşıdı
Diyarbakır'da 1 milyon 755 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi
Halkımızla daha güçlü bağlar kuracağız