Gaziantep’te kaçak çay ve sigara ele geçirildi

Gaziantep'te kent girişinde yapılan yol kontrolleri sırasında bir kamyonda yapılan aramalarda 2 bin 306 karton kaçak sigara ile geçirilirken, bir işyerinde yapılan aramada ise 7 ton 830 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Gaziantep’te Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında Mardin plakalı bir kamyonda yapılan aramada 2 bin 306 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Şehitkamil ilçesi Aktoprak Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol emniyet ve kontrol çalışmalarında, B.Ç'ye ait kamyonda yapılan aramada 2 bin 306 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Yine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Şehitkamil ilçesi GATEM Kuruyemişçiler sitesinde M.D. ve .M.A.'ya ait iş yerlerinde yapılan aramalarda ise toplam 7 ton 830 kilo kaçak çay ele geçirildi.

Her iki olayla ilgili şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Gaziantep'te kenevir ekimi yapan 9 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te hijyen ihlali tespit edilen fırına 7 gün kapatma cezası
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan markete 3 günlük kapatma cezası
Gaziantep’te FETÖ hükümlüsü yakalandı