Gazze’de şehid sayısı 26 bin 637’ye yükseldi

Gazze Şeridi’ne yönelik 115 gündür devam eden saldırılarda şehid edilenlerin sayısı en az 26 bin 637’ye, yaralıların sayısı ise 65 bin 387’ye yükseldi.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 115 gündür devam ederken, can kaybı günden güne artıyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, siyonist işgalcilerin son 24 saatte düzenledikleri saldırılarda en az 215 kişinin şehid olduğu, 300 Filistinlinin de yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, saldırıların başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana şehid edilenlerin sayısının en az 26 bin 637’ye, yaralı sayısının ise 65 bin 387’ye yükseldiği bildirildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Yetimler Vakfı Kadir Gecesi'nde de Gazze'yi unutmadı
Yetimler Vakfı Gazzelilere sahur ikramında bulundu
Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor
Gazze'de can kaybı 72 bin 32'ye yükseldi
Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!