Gazze'de şehit sayısı 75'e ulaştı

Siyonist İsrail'in Filistin'e yönelik savaş uçakları ve füzeler ile yaptığı saldırılarda şehit sayısı 75'e yükseldi.

KUDÜS -  Filistin’i savaş uçakları ve füzeler ile vuran Siyonist İsrail, şimdi de Gazze'ye deniz saldırılarına başladı. Son saldırıların ardından şehit sayısı 75’e yükseldi; yaralılar ise 500’ü aştı.

 

Siyonist İsrail dün gece boyunca da saldırılarına devam etti. Bu gün sabahın erken saatlerinde Siyonistlerin bir eve havadan saldırması sonucu aralarında çocuk ve kadınların da olduğu aynı aileden 7 kişinin şehit edildiği öğrenildi.

 

Saldırılarına ardından bir açıklama yapan Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Pazartesi gününden bu yana ölenlerin sayısının 75'e yükseldiğini söyledi. Kudra, İsrail'in düzenlediği saldırılarda yaklaşık 500 kişinin de yaralandığını bildirdi.

 

Öte yandan, İsrail, Gazze'ye başlattığı ‘Koruyucu Hat’ adlı operasyon çerçevesinde 700 hava saldırısı düzenlediği, Gazze'den de İsrail'e 300 roket atıldığı öğrenildi. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı