Gazze'de yeni katliam: Siyonist rejimin saldırılarında 20 şehit

Siyonist rejim, Gazze'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 20 Filistinliyi şehit etti. Şehitler arasında yardım bekleyen siviller de yer aldı.

Gazze'deki sağlık kaynakları, siyonist rejimin art arda düzenlediği saldırılarda en az 20 Filistinlinin daha şehit olduğunu bildirdi. Şehitlerin arasında insani yardım bekleyen 6 sivilin bulunduğu aktarıldı.

Dün akşam saatlerinde ise Gazze kentinin güneyindeki Zeytun ve Sabra mahalleleri hedef alındı. Bölgeye düzenlenen iki hava saldırısında 7 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Sabra'daki bir okulun çevresine yapılan bombardımanda ise 3 Filistinli daha hayatını kaybetti.

Gazze'de 7 Ekim 2023'ten bu yana devam eden saldırılar sonucunda şehit sayısı 63 bin 557'ye, yaralı sayısı ise 160 bin 660'a ulaştı.

Enkaz altında hala çok sayıda kişinin bulunduğu, ambulans ve sivil savunma ekiplerinin bölgeye ulaşmakta zorluk çektiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı