Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ silahlı saldırıya uğradı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek için evinden çıktığı sırada 5 kişinin sopalı ve silahlı saldırısına uğradı. Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Twitter hesabından Özdağ'ın saldırıya uğradığını duyurdu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün de yapılan saldırıyı doğrulayarak, Özdağ'ın başından yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. Üstün, "Evinden cuma namazına gitmek için çıkarken saldırıya uğramış." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Sakarya'daki evine de 8 Aralık'ta S.A. isimli zanlı tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti.

Konuya ilişkin olarak Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, "26. Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ, ikametgahının önünde fiziki saldırıya uğramış olup, hastanede tedavi altına alınmıştır. Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı