'Genç Nida Kur’an-ı Kerim yarışması' düzenlendi

Diyarbakır’da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 'Genç Nida Kur’an-ı Kerim yarışması' düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Eğitimi Genel Müdürlüğü bünyesinde olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından bölgeler arası ‘Genç Nida Kur’an-ı Kerim yarışması’ Diyarbakır finali yapıldı.

Yarışmaya il ve ilçe müftüleri, din kültürü öğretmenleri, öğrenci ve veliler olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Tuba Güler’in sunuculuğunu yaptığı program Abdurrahim Keleş’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yarışmaya Diyarbakır merkez ve çevre illerinden 12 İmam Hatip Lisesi öğrencileri katılırken Jüriler de hazır bulundu. Programda sık sık ilahiler seslendirildi. Yarışma, Juri üyelerinin birinci karar kıldığı Kayapınar Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Medine Fırat’a verilen ödül ile son buldu. (M. Sıddık Bilge/Yunus Sırat – İLKHA) 





















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti