Gençlerden Kan Bağışına Çağrı

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çevre-Sağlık Çalışma Grubu ve Kızılay Bursa Şubesi iş birliğiyle 15-19 Ekim tarihleri arasında 'Damlaya Damlaya Can Olur' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

BURSA - Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çevre-Sağlık Çalışma Grubu ve Türk Kızılayı Bursa Şubesi işbirliğiyle 15-19 Ekim tarihleri arasında 'Damlaya Damlaya Can Olur' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

 

Tek kaynağı insan olan kanın, acil değil sürekli ihtiyaç olduğuna dikkat çekmek amacıyla Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Türk Kızılayı ortaklığında BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği, Tanıtım Gönüllüleri Derneği, Bursa Karacabeyliler Derneği, Uludağ Üniversitesi Çevre, Hukuk, Sosyoloji ve Uluslararası İlişkiler Toplulukları desteğiyle 'Damlaya Damlaya Can Olur' kan bağışı kampanyası düzenleniyor. 15-18 Ekim tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi'nde, 19 Ekim tarihinde ise Kent Meydanı'nda açılacak kan toplama noktalarında vatandaşlar bağışında bulunabilecek.

 

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar, kan vererek toplumsal bir görevi yerine getirmek istediklerini belirtti. Kan bağışının hem kişilerin kendi sağlığı, hem de ihtiyaç sahibi hastalar için hayati önem taşıdığının altını çizen Darılmazlar, 'Damlaya Damlaya Can Olur' kan bağışı kampanyasına herkesi davet etti.

(Zeki Aras/Furkan Bingöl- İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Sağlık Haberleri

Komşu dairedeki ilaçlama bile zehirleyebilir!
Biber doğrarken elde oluşan yanma için etkili yöntemler
Şüpheli temasta vakit kaybetmeyin
Çocuk için sevgi kadar tutarlılık da önemli!
Ailesinde kanser öyküsü olanlar şikâyetleri beklemeden kontrole gitmeli