Gençlerin Twitter şakası karakolda bitti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sosyal medya üzerinde şaka yapmaya çalışan iki genç, düzenlenen baskınla gözaltına alındı.

Kızıltepe ilçesinde ikamet eden ve amca çocukları oldukları öğrenilen Y.S. (17) ile E.S. (18), “Şaka olsun” diye Twitter üzerinden “Bir kişiyi öldürdüm, bir kişiyi de yaraladım” şeklinde paylaşımlarda bulununca soluğu karakolda aldılar. 

Bu sabah saat 04.30 sularında gençlerin evlerine baskın düzenleyen polis ekipleri, her iki evin de kapılarını kırarak yaklaşık 2 saat arama yaptı. Yapılan aramanın ardından Y.S ve E. S (18), Twitter paylaşımları gerekçesiyle gözaltına alındılar.

Gözaltına alınan gençlerin sorgusu sürüyor. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Ailenin yakınları ve avukatlardan sert tepki
Mardin Kızıltepe'de iki hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde anız yangını yerleşim alanına sıçradı
Mardin Kızıltepe’de çıkan yangında 500 dönüm buğday ekili alan yandı
Mardin Kızıltepe’de otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti