Gençlik ve Spor Bakanı Derik'te açılan lisede sınıfları gezdi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu Lisesi'nin açılışının ardından sınıfları gezdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 22'nci Dönem Bağımsız Milletvekili ve iş adamı Süleyman Bölünmez, Mardin'in Derik ilçesinde yapımı tamamlanan Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu Lisesi'nin açılış törenine katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra okulu gezen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yetkililerden bilgi aldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gezdiği sınıfların birinde tahtada yazılı bir soruyu çözdü. Eline tahta kalemi alan Bakan Bak, bir yandan soruyu çözerken bir yandan da öğrencilerle sohbet etti.

İLKHA





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Derik Haberleri

Mardin’in Derik ilçesinde silah kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı
Derik'te zeytin hasadı başladı: Kuraklık, rekolteyi vurdu
Mardin Derik’de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi: 2 kişi yakalandı
Mardin’in Derik ilçesinde hafif ticari araç şarampole yuvarlandı: 4 yaralı
Mardin'in Derik ilçesinde kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden çocuk defnedildi