Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti

​​Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, çocukları PKK tarafından kaçırıldığı gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, çocuklarının PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığı gerekçesiyle 641 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerle bir araya geldi.

Evlat nöbetini sabırla sürdüren ailelerle birebir ilgilenip onları dinleyen Kasapoğlu, burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"641 gündür evlat nöbetini sürdüren annelerle beraberiz. Onların haykırışını hep birlikte işittik. Bu vatanın annelerine kimsenin bu çileyi yaşatmaya hakkı yoktur. Bu coğrafyanın insanının kalbini, duygusunu ve iyi niyetini istismar edenler bilsinler ki tüm imkanlarımızla onlara karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Burada ki annelerimizi de her zaman destekleyeceğiz."












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir