Genelkurmay Başkanı Akar Mardin’de

Mardin’e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki heyet, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Koçak tarafından Valilik önünde  karşılanan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, ziyaretin anısına Valilik şeref defterini imzaladı. Vali Koçak ile makam odasında bir süre görüşen Genelkurmay Başkanı Akar, daha sonra Valilikten ayrıldı.

Basına kapalı yapılan ziyarette Genelkurmay Başkanı Akar'a Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, 2.Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7.Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, 70.Mekanize Tugayı ve Mardin Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan eşlik etti. (M. Salih Keskin - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu