Gezi Parkı davasında ara karar verildi

Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada, aralarında Osman Kavala'nın da 16 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları karşısındaki binada yapılan duruşmada tutuklu sanık Osman Kavala'nın avukatları, müvekkillerinin tahliyesini ve beraatını isterken, diğer sanıklar ve avukatları da beraat talebinde bulundu.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu, kaçma şüphesi ve Anayasa Mahkemesi kararını gerekçe göstererek tüm sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Duruşma 24-25 Aralık 2019'a ertelendi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

Global Sumud Filosu katılımcıları İstanbul'a döndü
Peygambere karşı soğuksak, boş yere bir şeyler beklemeyin
Umut Kervanı'ndan Ramazanda ihtiyaç sahiplerine 80 milyon liralık yardım
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması