Gıyabi Cenaze Namazına ve basın açıklamasına davet

Bangladeş'te Müslüman liderlerin idam edilmesini kınamak amacıyla İslami STK’lar tarafından Diyarbakır’da Gıyabi Cenaze Namazının ardından kitlesel basın açıklaması yapılacak.

Bangladeş'teki Cemaat-i İslami partisi lideri Motiur Rahman Nizami’nin idamını kınamak amacıyla Diyarbakır Ulu Camide Diyarbakır İslami STK’lar tarafından düzenlenecek kitlesel basın açıklaması ve Gıyabi Cenaze Namazına halk davet edildi.

Diyarbakır İslami STK’lar tarafından yapılan çağrıda, yarın kılınacak Cuma Namazından sonra Gıyabi Cenaze Namazının kılınacağı daha sonra kitlesel basın açıklaması yapılacağı belirtildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri