Gölete giren çocuk kayboldu

Diyarbakır'da su göletine giren çocuk kayıplara karıştı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde su göletine giren çocuktan bir daha haber alınamadı. Su göletine giren çocuğa ulaşmak için kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

DİYARBAKIR- Diyarbakır Bismil ilçesi Batman karayolu üzerinde bulanan Sinan köyü civarında doğal su göletine arkadaşlarıyla birlikte giren Ramazan Baltacı'nın (12) gölde kayıp olduğu ve kendisinden bir daha haber alınmadığı öğrenildi.

 

Bismil ilçesi Salat Beldesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Ramazan Baltacı'nın arkadaşları Ramazan Baltacı ile Şeyh Abdurrahim Göletine birlikte girdiklerini ifade ederek, Ramazan Baltacı'nın bir daha göletten çıkmadığını söylediler.

 

Kayıp çocuğa ulaşmak için kurtarma ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

Detaylar gelecek… (Hasan Gündüz-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bismil Haberleri

Bismil’de Göksu Çayı’nda su samuru yavruları bulundu
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık sevinci
Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Kazancı Köyü Şerefli Mezrası'nda plastik fabrikasında yangın
2 kişi yaralandı
Batı İlçe Otogarı Bismil Eliaçık Mahallesi otobüs saatleri